Időpontot kérek

Tel.: +36 30 / 477 1816

Térkép megtekintése

8200 Veszprém, Szabadság tér 2.

 
  Téged vár FODRÁSZ részlegünk,
ha csodaszép egészséges hajra vágysz,
ragyogó színekkel!
 
Kérj időpontot!
30/477-1816 vagy 88/204199
 
Nálunk akár azonnal is szépülhetsz
és ÉRTÉKES AJÁNDÉKOT is KAPHATNAK
 vendégeink!
 
 

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy szalonunkba már elérhető a JOICO VERO K-Pak Color, mely az egyetlen hajfesték, amely újraépíti a hajat, mialatt meg is festi azt. Ez köszönhető a legmodernebb hatóanyagoknak, melyeket a JOICO laboratóriumában kifejezetten azért fejlesztették, hogy a legtartósabb színeket kapjuk a legkevesebb hajkárosodás mellett.
A titok a festék mögötti hajújraépítő technológiában rejlik, melynek fő hatóanyaga a Quadramin Complex. Ez a gyűjtőneve annak a 19 db aminósavnak, ami felépíti a hajszálunk szerkezetét (Keratin Protein). Amikor a hajfesték pigmentjei bejutnak a hajszálba ez a keratin protein kapcsolódik a sérült hajszerkezethez, megerősíti annak szerkezetét, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a festék pigmentek meg tudjanak tapadni a haj belsejében és soha nem látott tartós és élénk színeket kapjunk. S, hogyan jut be a hatóanyag a hajszálak belsejébe?
A másik nagy előnye a Vero K-Pak Colornak, hogy a festés mechanizmusa a Trans Cuticule Delevery Systemre épül.
 
Ez egy olyan technológia, mely szabályozza a hajszálak felszínének (kutikula) nyitódását és záródását. a TCD technológia garantálja, hogy a kutikula soha ne nyíljon jobban ki, mint amit még biztonsággal vissza tudunk zárni. Ez azért fontos, mert így a festék pigmentek biztosabban a hajszálak belsejében maradnak (nem kopnak ki).
És az ammónia? Az ammónia nélkülözhetetlen a biztonságos és hatékony hajfestés során a kérdés csak az, hogy mennyi kell ehhez?
A Vero K-Pak Color kalibrált ammónia szintje biztosítja, hogy a színek mindig az adott színmélységnek megfelelő ammónia százalékot tartalmazzák. (1,4-1,9%).
A Vero K-Pak Color mindezt az előnyt hozza 100%-os ősz fedés mellett. Azonnali érezhető különbség már az első használat után!
 

Időpontfoglalás

Legyen szép pillád neked is!

Legyen szép pillád neked is!

Szép körmöket szeretnél?!

Szép körmöket szeretnél?!

Wir sprechen Deutsch!

Wir sprechen Deutsch!

Frissülj halpedikűrrel!

Frissülj halpedikűrrel!

Fesztiválfrizurák azonnal!!

Fesztiválfrizurák azonnal!!

Várunk fodrászatunkba!

Várunk fodrászatunkba!

Kattintson a karikákra és fedezze fel a varázslatos wellness élményeket!

Részletek
Részletek

Fodrászat

Részletek
Részletek

Wellness

Részletek
Részletek

Halpedikűr

Részletek
Részletek

Masszázs

Részletek
Részletek

Szépségápolás