Időpontot kérek

Tel.: +36 30 / 477 1816

Térkép megtekintése

8200 Veszprém, Szabadság tér 2.

 
  Téged vár FODRÁSZ részlegünk,
ha csodaszép egészséges hajra vágysz,
ragyogó színekkel!
 
Kérj időpontot!
30/477-1816 vagy 88/204199
 
Nálunk akár azonnal is szépülhetsz
és ÉRTÉKES AJÁNDÉKOT is KAPHATNAK
 vendégeink!
 
 

Örömmel értesítjük kedves vendégeinket, hogy szalonunkba már elérhető a JOICO VERO K-Pak Color, mely az egyetlen hajfesték, amely újraépíti a hajat, mialatt meg is festi azt. Ez köszönhető a legmodernebb hatóanyagoknak, melyeket a JOICO laboratóriumában kifejezetten azért fejlesztették, hogy a legtartósabb színeket kapjuk a legkevesebb hajkárosodás mellett.
A titok a festék mögötti hajújraépítő technológiában rejlik, melynek fő hatóanyaga a Quadramin Complex. Ez a gyűjtőneve annak a 19 db aminósavnak, ami felépíti a hajszálunk szerkezetét (Keratin Protein). Amikor a hajfesték pigmentjei bejutnak a hajszálba ez a keratin protein kapcsolódik a sérült hajszerkezethez, megerősíti annak szerkezetét, ez pedig lehetőséget ad arra, hogy a festék pigmentek meg tudjanak tapadni a haj belsejében és soha nem látott tartós és élénk színeket kapjunk. S, hogyan jut be a hatóanyag a hajszálak belsejébe?
A másik nagy előnye a Vero K-Pak Colornak, hogy a festés mechanizmusa a Trans Cuticule Delevery Systemre épül.
 
Ez egy olyan technológia, mely szabályozza a hajszálak felszínének (kutikula) nyitódását és záródását. a TCD technológia garantálja, hogy a kutikula soha ne nyíljon jobban ki, mint amit még biztonsággal vissza tudunk zárni. Ez azért fontos, mert így a festék pigmentek biztosabban a hajszálak belsejében maradnak (nem kopnak ki).
És az ammónia? Az ammónia nélkülözhetetlen a biztonságos és hatékony hajfestés során a kérdés csak az, hogy mennyi kell ehhez?
A Vero K-Pak Color kalibrált ammónia szintje biztosítja, hogy a színek mindig az adott színmélységnek megfelelő ammónia százalékot tartalmazzák. (1,4-1,9%).
A Vero K-Pak Color mindezt az előnyt hozza 100%-os ősz fedés mellett. Azonnali érezhető különbség már az első használat után!
 

Időpontfoglalás

Rólunk mondták

Szeretném kifejezni elégedettségem a mai napon történt hajfestésem okán. Garanciális hajfestére érkeztem az üzletbe, mivel a múlt heti Alfaparf hajfesték nem fogta be a hajam tövét. A mai már az új (Joico) festékkel történt amihez a fodrász ajánlott egy speciális kezelést amit kértem is és nem is bántam meg. A hajam gyönyörű lett! Köszönöm szépen Dia! Ezentúl is ide fogok járni!
Winkler Beáta
Nagyon tetszett a halpedikűr, csak ajánlani tudom mindenkinek :) Szuper érzés és még hosszú napokig érezhető a hatása!
Horváth Zsanett
Igazán örülök, hogy segítettél formába jönni az esküvőm előtt, így sokkal jobban éreztem magam az esküvői ruhámban :)
Kovács Hajnalka
Igényes, stílusos modern SZALON! Joico hajkezelés Viviennél mindig 5*! Mindenkinek ajánlom, aki igényes helyre szeretne járni megfizethető áron.
Joó Regina
A talpmasszázsotok szuper jól esett, jövök legközelebb is!
Szabó Péter

Kattintson a karikákra és fedezze fel a varázslatos wellness élményeket!

Részletek
Részletek

Fodrászat

Részletek
Részletek

Wellness

Részletek
Részletek

Halpedikűr

Részletek
Részletek

Masszázs

Részletek
Részletek

Kozmetika